måndag 18 januari 2010

Okej. Redaktionen hade inför piloten Eskatologerna lite korrespondens med vår kollega Fredrik. Vi erbjöd honom en roll som comic relief och sidekick, men då uppdraget verkade vara honom övermäktigt så avstyrdes det hela vänligt men bestämt. Men tack vare hans icke-konformistiska attityd och gotiska livsstil så kan vi inte annat än kapitulera. Härmed dubbas Fredrik Strage till

VECKANS GOTARE


Så här såg det ut:

Fredrik. Detta är ett mejl med grymma intentioner. Men räds icke. Måhända är du fågelskrämma nog att ta dig an vad som komma skall. Närmare bestämt den femte januari.

Undertecknade är tre nybakta 20+are med förankring @ JMK och SU. Den femte januari så tar vi oss friheten att projicera våra postmålbrottstinna röster ut i etern via JMKs studentradio. Å ena sidan så sammanfaller (nåja) datumet i fråga med det så kallade "nyåret", varför någon sorts krönika kanske vore lämplig. Å andra sidan så har vi hybris och blickar hellre framåt mot den namnkunniga Undergången. Huruvida samtalet får en air av utopi eller dystopi visar sig, men huvudsaken är att tillfället tas i akt att summa upp vår lilla mänsklighet i eskatologisk anda.

Nog med skitsnack. Vill Herrn vara med och snacka Undergång med oss? Kaffe utlovas.

Edra tillgivnaste

Katarina
Linn
Leonard
(sedermera + Jack, reds anm)

Svar:

Hej! Jag har tyvärr tagit på mig för mycket jobb. Annars hade det varit trevligt. Lycka till med ert apokalyptiska program! MVH. Fredrik




(angående föregående talares utläggning om blodapelsiner så vill somliga påpeka att blodapelsin x 10 = goth x ∞ och att jag fan var hungrig)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar